Prisvindende Filmproduktionsselskab

VI STYRKER DIN FORRETNING

Mere mere end 1400+ produktioner i bagagen ved vi, at vil du tale med din målgruppe i øjenhøjde, kræver det specialister. Det er derfor vi har et full-service inhouse produktionsteam, og kan matche dit nøjagtige behov med en af vores producere og instruktører.

 
pw_medical_bg_01.jpg

Vi rådgiver dig

Udover at være filmmagere, så sætter vi os ind i dit brand, virksomhed og strategi, og dermed sørger vi for at hjælpe dig igennem processen og nå frem til det helt rigtige produkt, som engagerer din målgruppe.

Vi udvikler kreative koncepter

Vores erfaring med at skabe film og koncepter er mangeårig, afprøvet og testet. Vi ved, hvordan man skaber længerevarende relationer via koncepter der taler direkte ind i brandets DNA, og som via film vækker følelser i målgruppen.

 
pw_medical_bg_04.jpg

Vi producerer din film

Vi har investeret i et komplet inhouse setup der gør, at vi har det helt rigtige udstyr og faciliteter. For dig betyder det, at vi ved hvor vi kan udfordre dig, hvor vi kan udnytte teknologien og kombinere kreativiteten, for det mest effektive resultat. Men hvor ville vi være hvis vi ikke også havde det rette team? Vi er et kultur- og læringsdrevet produktionsselskab, hvor vi har sat et team af specialister der er klar til at arbejde med netop din problemstilling, brand og målgruppe.

pw_medical_bg_03.jpg

VI HJÆLPER DIG I MÅL

Uden distribution af filmene, når de ikke deres målgruppe. Vi samarbejder med en række forskellige mediebureauer, og forstår at tænke på den længere bane. Spørg om vores asset management-system og hvordan det kan hjælpe dig, til at få mest mulig mileage på materialet.

Let’s talk

Vil du snakke om et samarbejde, eller har du spørgsmål til et projekt, er du velkommen til at kontakte ledelsen direkte.

 
_S5I1478.jpg

følg os på instagram