Prisvindende Filmproduktionsselskab

CASE STUDY: RADISSON BLU – OLD MILL HOTEL, BELGRADE

Sammen med Digitas LBi fik vi opgaven at fortælle historien bag designet på et nybygget hotel i Beograd. Byggegrunden havde en fantastisk historie, men det var  et ømt emne i lokalbefolkningen, og samtidig skulle lanceringen af et nyt designhotel fortælles internationalt. Radisson Blu’s ønske var at denne lokalhistorie skulle bevares respektfuldt og bedst muligt indgå i designet af hotellet, og arkitekterne indkorporerede derfor materialer herfra i designet af det nye Radisson Blu: Old Mill Hotel Belgrade.

 

Vores mål var at omfavne dette i en 3-minutters online-film, som både er og føles ægte for målgruppen. Derfor benyttede vi en række dokumentarfilmsgreb i vores storytelling, og baserede historien på nøje tilrettelagte interviews fra ildsjælene bag. Visuelt ønskede vi at understrege den dokumentariske tilgang, men samtidig vidste vi at den primære målgruppe er travl og konkurrencen om deres opmærksomhed hård. Derfor arbejdede vi med bevægelse i vores kameraføring og redigerede filmen som en film-trailer, for at bevare tempo og have en skarp visuel stil.

 

Projektet blev versioneret til websites, sociale medier og YouTube, og for at fremvise detaljerne bedst muligt, blev den masteret i ægte 4K.

 

Primær målgruppe: Yngre forretningsfolk

Sekundær målgruppe: Lokalbefolkningen i Beograd

Kunde: Radisson Blu
Bureau: Digitas LBi
Instruktør: Tim Lynge Resdal
Fotograf: Anders Aagaard-Strube
Klipper: Johan Albrechtsem
VFX & Compositing: Mikkel Hoff Andersen
Colorgrader: Jakob Rød
Produktionsselskab: Plotworks ApS 

CASE STUDY: HJERTEFORENINGEN – HEL HJERTET, DORTE

I samarbejde med Sunrise stod vi bag 12 unikke testimonial film, der blev segmenteret til 3 forskellige kampagner: “Gør noget for hjertet”, “Hel hjertet” og “Elsk hjertet”. Formålet var at sætte fokus på førstehjælp på dagsordenen, men også at trække støtte til forskning.

 

Vi ønskede at opbygge filmene konceptuelt ens, ved at have samme opbygning, men samtidig ville vi heller ikke slutte filmene for tungt. Derfor opdelte vi filmene hvor i første halvdel handlede de om problemet og sidste halvdel om løsningen. Forskelligt for hver film var hovedpersonen i fortællingen, og via udtalelser fra både patienter og pårørende skulle man kunne relatere til dem og forstå deres syn på oplevelsen.

 

Vores mål var at finde kernen i hver personfortælling med målgruppen i tankerne, og læne sig op ad denne fortælling og have mod til at dvale ved den. Det bestod b.la. i at redigere godt en times materiale ned til 3 min. pr film uden at miste gennemslagskraften. Vi valgte at fjerne al visuel støj og kun koncentrere os om personen, både for at skabe en intensitet og nærhed, men også for at gøre miljøet trygt for hver af dem. Med fokus på ansigtudtryk, close-up af kropssprog og endda ar, guidede vi hver historie på vej med alvor og fokus.

Filmene levede på websites og fandt senere vej til TV og på baggrund af filmene vandt vi en Telly Award for outstanding achievement.

 

Kunde: Hjerteforeningen
Bureau: Sunrise A/S
Instruktør: Tim Lynge Resdal
Fotograf: Snorre Fuglsang Ruhe
Klipper: Mikkel Hoff Andersen
Colorgrader: Tim Lynge Resdal
Produktionsselskab: Plotworks ApS

Vil du vide mere?

Screenshot 2019-03-09 at 10.20.00.png