Sådan gør du den komplicerede historie enkel
Jun
13
8:30 AM08:30

Sådan gør du den komplicerede historie enkel

Det er ikke nemt, at få det enkle budskab frem i et komplekst emne. - For hvordan simplificerer man det komplicerede til ét klart budskab, som din målgruppe forstår?

Vær med når vi dykker ned i casen med BlueInnoship om grønnere skibsfart, som vi netop har vundet to priser for, og ikke mindst, så har vi inviteret Kaare Grundtvig, Art Director og faglærer/founder på Reklamelinjen, til at tale om emnet: "Enkelthed igennem konceptualisering".
Hør Kaare dele ud af sin mangeårige erfaring fra en lang række forskellige reklamebureaer, og give fifs og tricks til hvordan man fastholder sin målgruppes interesse.

View Event →
Influencere og kreativitet
Mar
22
3:00 PM15:00

Influencere og kreativitet

Så er foråret og solen så småt på vej. Derfor synes vi, at det er det perfekte tidspunkt til, at byde jer indenfor i vores nye lokaler.
Det gør vi med en faglig session om brug af film i forbindelse med influencer marketing, efterfulgt af netværk og housewarming med lækker mad, DJ og kolde drinks. 
Vi håber du kan deltage?

Hør bl.a. fra:

  • Bloggers Delight - DK’s største blogger- og influencernetværk, som arbejder med brands som Coca Cola, L’oréal, Google mfl.

  • Daniel Hoffe - En af de mest succesfulde influencere. Kendt fra bl.a. Tv2 Zulu, hans karakter “Jyden” og meget mere.

  • Plotworks - Kreativt filmproduktionsselskab. Arbejder med brands som Nets, Volkswagen, MobilePay, Meny, mfl.

View Event →
GDPR i film
Jun
14
8:30 AM08:30

GDPR i film

Vi har inviteret Henning Mortensen, it-sikkerhedschef fra AO og formand for Datatilsynet, forbi til at give et overblik, og fortælle konkret om diverse faldgrupper og svare på spørgsmål, sådan at du kan sikre din filmproduktion.

Eventet er gratis og finder sted torsdag d. 14. juni fra 8.30 til 10.30 i Plotworks lokaler i Valby. Tilmeld dig her.

View Event →
Sådan får du mest muligt ud af dine budgetter
Mar
2
2:00 PM14:00

Sådan får du mest muligt ud af dine budgetter

Hvordan får du mest muligt ud af dine budgetter og skaber relevante film, der giver effekt i din målgruppe?
Vi vil gerne starte året med at invitere dig til vores event den 2. marts, der er en del af Social Media Week 2018. Her vil vi fortælle om, hvordan du kan blive bedre klædt på til at træffe de vigtige rigtige beslutninger om din filmproduktion.

View Event →