7 minutters film fra Plotworks hædres i USA

I konkurrence med 6.000 værker har det danske filmproduktionsselskab Plotworks netop modtaget den højeste anerkendelse på den store amerikanske Hermes Creative Awards. Her har juryen af fagfolk fra den amerikanske markedsførings- og kommunikationsindustri hædret Plotworks med intet mindre end to 'platinum awards' for filmen om Blue INNOship.

- Filmen har været en succes i målgruppen og har allerede givet stor værdi i form af historie-fortællingen om Blue INNOship. Med et større puslespil af mange aktører og interessenter er det vigtigt, at trådene kan samles på den rette måde med en forståelse for projektet. Plotworks har været gode til at sørge for, at projektet skred fremad undervejs og nåede godt i mål. De er dygtige, og scorer også den højeste tilfredshed-rating hos os.
— MAGNUS GARY, BLUE INNOSHIP

Filmen beskriver på syv minutter den komplicerede historie om, hvordan Danmarks største maritime innovationsprojekt, Blue INNOship, har ført til markant grønnere transport til søs. Direktør Tim Resdal fra Plotworks er stolt og glæder sig ekstra meget over, at juryen bag Hermes Creative Awards består af fagfolk fra den amerikanske markedsførings- og kommunikationsindustri: 

Grafik_Vindere_Website.jpg

- Jeg er utrolig stolt. Opgaven var nemlig ret udfordrende, fordi vi skulle fortælle om et kompliceret projekt med 16+ cases, tre fonde bag og mere end 30 aktive samarbejdspartnere - og på under 10 minutter. Vi ved jo at amerikanerne er utroligt skarpe til netop denne her form for kommunikation, så at modtage den højeste anerkendelse fra fagfolk i USA gennem Hermes Creative Awards er jo en kæmpe blåstempling af vores kompetencer i Plotworks.

De to platinum awards fra Hermes Creative Awards gik på henholdsvis 'Corporate Image' og 'Directing'.

Kunde: Blue Innoship

Instruktør: Tim Resdal

Filmfotograf: Jonathan Kronborg Grevsen

B-foto: Lasse Olesen

Produktionsassistent: Emma Skamstrup

Lysassistent: Daniel Massesson

Klipper: Mikkel Hoff Andersen & Johan Albrechtsen

Colorgrader: Daniel Massesson

VFX & Compositing: Mikkel Hoff Andersen

Produktionsselskab: Plotworks ApS

Mere info

Direktør Tim Resdal, Plotworks, tim@plotworks.dk, +4525582909